Proclaimer

De branchevereniging voor archieven (BRAIN) is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel, volledig en juist te houden. Wij doen ook ons best om rechthebbenden van het gebruikte beeldmateriaal zoveel mogelijk te achterhalen en toestemming voor het gebruik te vragen. Het kan desondanks voorkomen dat bij het opzetten van webpagina’s, het schrijven van teksten of het maken van kaarten fouten of gebreken optreden. Kom je informatie tegen die verouderd of niet correct is, of meen je dat er onrechtmatig gebruik gemaakt wordt van beeldmateriaal, dan stellen wij je reactie bijzonder op prijs.

Links naar andere websites

BRAIN wil de bezoekers van onsDNA.nl zo volledig mogelijk van informatie voorzien. Daarom vind je verwijzingen naar websites en sociale media-uitingen van andere (archief-)organisaties en privépersonen. De verantwoordelijkheid voor de inhoud en de betrouwbaarheid van deze websites ligt bij de makers daarvan. De sites en uitingen waarnaar verwezen wordt, vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de visie van BRAIN.

(Her)gebruik van tekst, beeld of ander materiaal

De teksten en het beeldmateriaal op onsDNA.nl zijn onder de Creative Commons-licentie ‘Naamsvermelding- NietCommercieel- GeenAfgeleideWerken’ beschikbaar. Dat betekent dat onder de voorwaarde van bronvermelding het materiaal vrij gebruikt en verspreid mag worden, maar niet bewerkt of voor commerciële doeleinden gebruikt.

Privacy

Wij stellen de door jou verstrekte persoonlijke gegevens niet beschikbaar aan derden en gebruiken ze alleen voor het doel waarvoor je ze aan ons verstrekt hebt. We doen er alles aan om je persoonlijke gegevens te beschermen.

Statistische gegevens

BRAIN mag algemene statistische gegevens produceren over het gebruik en bezoek van de website. Deze gegevens zijn niet te herleiden tot een individuele persoon en worden alleen gebruikt voor evaluatie van de website en verbetering ervan.